Оригінальні картриджі з заправкою – як це працює?

Відновлений картридж, або оригінальний картридж з заправкою врятуює Вам не одну тисячу гривень і не одну тисячу нервових клітин разом з ними.

Чому відновлені картриджі такі популярні?

Будь-який користувач лазерних друкуючих пристроїв знає, що придбання оригінальних витратних матеріалів, таких як картриджі та драм-картриджі – задоволення не з дешевих, особливо якщо це в першу чергу стосується робочих процесів і у Вас великі обсяги друку.

Основна мета оригінальних картриджів з заправкою полягає в тому, що для їх відновлення можна використовувати нові витратні матеріали та деталі багато разів і вони завжди будуть друкувати якісно. 

Наша компанія використовує корпуси оригінальних картриджів, які відпрацювали один раз, і потім виконує роботи з їх відновлення.  Головним завданняя нашої роботи – це професійне відновлення корпусу, для того, щоб він працював як новий.

На початку роботи потрібно очистити всі деталі від залишків тонеру, потім замінити ті комплектуючі, які працюють лише один ресурс друку картриджу. На другому етапі – етапі заправки картриджів, дуже важливо використати правильний тонер. Ящо використати неправильний тонер, то можна все одразу викинути у смітник.

Якщо говорити про характеристики, то тут не варто нічого боятися, тому, що правильно відновлені картриджі майже не поступаються заводським, проте їх вартість набагато нижча. Саме тому, якщо у Вас закінчився тонер в картриджі – не варто його викидати! Після того як він потрапить в правильні руки, то зможе пропрацювати ще багато часу.

Деякі недалекоглядні компанії по ремонту принтерів просто засипають тонер, та іноді протирають фотобарабан. А так робити не можна, бо можуть бути непередбачувані наслідки! Смуги з нерівномірною печаткою – це ще квіточки роботи таких «трудяг».

Міфи про відновлений картридж.

Він не підійде до мого принтера.

Найпоулярніший міф, який тільки може бути! Щодня, для лазерної техніки, виготовляються тисячі різних витратних матеріалів. Ви все ще думаєте, що для вашого пристрою немає картриджів? Не бійтеся, для кожної моделі лазерного принтера та БФП знайдеться свій картридж, навіть якщо Вашій техніці вже багато років.

Відновлені друкують гірше ніж оригінальні.

Знову ж неправда! Вище, ми докладно розібрали відмінність заводських і відновлених оригінальних картриджів. Якщо коротко резюмувати – то різниці, яку можна помітити неозброєним оком, немає.

Відновлені картриджі просто заправляють, без інших дій.

А це Вам хто сказав? Співробітник з сусіднього офісу? Можете передати, що він помиляється. Так, оригінальні картриджі з заправкою вже пройшли один цикл роботи, ми це і не приховуємо. Однак перед тим як його виставити на продаж, ми замінюємо більшіть деталей на нові. Також, за потреби, ми міняємо мікрочіпи, тому що не перепрошитий чіп може заблокувати роботу всього пристрою. Потім ми тестуємо їх на якість друку. І тільки вже після цього ми пропонуємо Вам відновлений оригінальний картридж з заправкою. Будемо чесні – нас би самих заїла совість, якби ми пропонували Вам неякісні послуги. Тому передайте сусіднім офісам, що вони теж можуть придбати у нас відновлений картридж, і переконатися в правдивості наших слів.

У «відновленні» використовується тільки старий тонер.

Повна дурниця! Для всіх оригінальних картриджів з заправкою використовується лише новий тонер! Для кожної моделі картриджа використовується тонер, спеціально зроблений виключно для Вашого типу лазерної техніки. Крім цього, старий непридатний тонер просто зашкодить техніці. А компанія, яка дорожить своєю репутацією, не буде так ризикувати.

Вони зашкодять техніці.

Цей міф поширюють представники великих корпорацій, яким вигідно, щоб купували виключно нову продукцію. Картриджі оригінальні з заправкою ми перевіряємо на наявність різних проблем, або несправностей, що можуть виникати під час друку і перед продажем замінюємо всі застарілі деталі.

Відновлені картриджі не підлягають гарантії.

Це неправда, бо наша компанія, вже зарекомендувала себе в продажу оригінальних картриджів з заправкою, як приватним користувачам, так і великим компаніям і навіть державним підприємства. На наші оригінальні картриджі з заправкою ми надаємо гарантію 3 місяці.

У них менше ресурс друку.

Ресурс друку, кожного оригінального картриджу з заправкою, Ви можете знайти на сторінці товару в нашому інтернет-магазині. Ресурс друку абсолютно однаковий і відповідає ресурсу нового, щойно придбаного картриджа. Окремо, звертаємо Вашу увагу, на стартові картриджі, що йдуть в коплекті з пристроєм – їх виробник заправляє лише на третину обєʼму.

Повернення виробникам допомагає краще захистити навколишнє середовище. 

Це абсолютно неправда, бо в основному витратні матеріали після того як приїхали назад до виробника відправляються на звалище, так як їм просто невигідно щоб хтось використовував їх витратні матеріали. Тому їм легше викинути їх, ніж боротися з конкуренцією.

Оригінальні витратні матеріали виробляють тільки в США.

Це теж не є правдою. Якби їх виробляли там, вони були б ще раз на 3-4 дорожче. А так компанія виробляє матеріал на партнерських заводах на територіях третіх країн, так як їм це вигідніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *